Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Julgåva

Julgåvor

I år har vi valt att skänka pengar till välgörande ändamål istället för julgåvor till våra kunder.

De vi valt att stödja detta år är Barncancerfonden, Hemlösa tassar i Karlskoga med omnejd samt den lokala fonden I kärlekens tecken.

Fonden "I kärlekens tecken" startades och drivs av Åsa Klarström. Åsa är en eldsjäl som jobbat hårt under flera år för att hjälpa barn och ungdomar med familjer som har det svårt på något sätt. Hon har ordnat med sommarresor till exempelvis Kolmården och Astrid Lindgrens värld, hon delar ut julkassar med mat till familjer som annars inte haft råd med julmat, hjälper till med övriga saker som kan behövas för att vardagen ska fungera för ett barn eller familj. Vi är mycket stolta över att ha möjligheten att hjälpa till och göra en liten skillnad för dessa barn, ungdomar och deras familjer, och vill rikta ett stort tack till Åsa för det enorma jobb hon gör och det varma hjärta hon har.